Yuriev TV Expeditions is searching for adventurers

An invitation from Timofei Youriev

My friends! Here is our offer for the best job in the world:

Yuriev.TV Expeditions is searching for adventurers who would like to get involved in the creation and participation in most amazing private active – expeditions, including immersion in sport, nature and culture in some of the most unbelievable places.

Our clients: presidents of companies and countries, politicians, businessman, movie starts and etc. Mostly Russian-English speaking.

  1. Salary – Whatever you require
  2. Budget: unlimited
  3. Places: anywhere in the universe (all your expenses as a tour leader are paid)
  4. Uniqueness: expeditions have to be unique to the point it’s impossible to find anything alike anywhere
  5. Time of expeditions: up to 10 days

I’m attaching photos of what we are involved in (see ‘gallery’).  Think of it as ultimate “dreams” market.

Pregnant Bull Sharks | Беременные Акулы Быки

Diving with pregnant Bull Sharks off the east coast of Yucatan. This is one of the most amazing things we can do in our lifetime. Happening right now in Playa del Carmen.——————–Погрузиться с беременными Акулами-Быками – это одно из наиболее удивительных событий мы можем себе позволить в нашей жизни. Прямо сейчас в Плае дель Кармен.Они к нам приплыли потому что мы взяли с собой "рыбный суп" – мелко мелко в пыль порубленную селедку в бочонке. Когда бочонок открыли – они и набежали. Пахло очень вкусно а вокруг ничего нет – кроме нас. Вот и смотрят – сидим мы и вкусно пахнем . И если вкусно пахнет то они сначала плаваю вокруг- присматриваются, а затем как бы прыгают на тебя и смотрят – если испугаешься и попытаешься отклонится – то скорее всего ты вкусный. Затем тех, кто немного отклонялся они пробовали подходить ближе и тыкать носом – это так они проверяют на мягкость. И вот уж если мягкий – то сразу – ТЯП! Все что надо делать в таких случаях это просто оттолкнуть ее рукой / палкой, либо пустить пузыри из регулятора – они этого очень не любят и с такими не играют А еще не кусали они потому что большая часть – это были беременные самочки и они в этот период очень любопытные и очень ранимые Уверяю вас – Акулы Быки – одни из самых непосредственных и веселых созданий #sharks #diving #mexico #bullsharks #акулы #дайвинг #мексика

Pubblicato da Yuriev.TV Expeditions su Giovedì 28 novembre 2013

CONTACT DETAILS

For proposals please contact us thru:

www.facebook.com/yuriev.tv

Timofei Youriev

This host only provided us with little information.

Please read the Disclaimer.

Author: Voluntouring staff

Become a volun-tourist! Discover the opportunities to volunteer and travel meaningfully around the world! We add new opportunities every day: www.voluntouring.org Follow our updates on Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.